Wilki tradycyjne do mielenia mięsa

Solidne, wykonane ze stali nierdzewnej wilki masarskie PSV-DRC przeznaczone są do mielenia mięsa i produktów spożywczych niezamrożonych. W naszej ofercie znajdują się modele różnej wielkości, od DRC22 do DRC130, które spełniają potrzeby różnych zakładów produkcyjnych. Wilk masarski PSV-DRC pozwala uzyskać najwyższej jakości mięso mielone. Nasze urządzenia są bardzo wydajne. Model DRC130 może zmielić nawet 1400 kg w godzinę. Maszynki są proste w obsłudze i łatwe w utrzymaniu higienicznej czystości.

 

Wilki do mielenia mięsa w modelach 98 – 114 – 130 posiadają możliwość zastosowania podwójnego systemu tnącego typu UNGER. Składa się on z szarpaka, noża dwustronnego, sita średniej wielkości, drugiego noża dwustronnego oraz sita o małej średnicy otworów. Dzięki temu uzyskamy jeszcze dokładniejszą skuteczność mielenia. Urządzenia te dedykowane są nie tylko do zakładów mięsnych, lecz także do restauracji, garmażerek, firm cateringowych, piekarni i innych zakładów przetwórstwa żywności.