Sita i noże do wilków

W naszym katalogu posiadamy całą gamę najwyższej jakości NOŻY i SIT do wilków masarskich oraz do małych wilków sklepowych i garmażeryjnych.

 

SITA I NOŻE TRADYCYJNE, ZE STALI NIERDZEWNEJ

Jakość cięcia uzyskana dzięki naszym sitom i nożom pozwala na optymalne wykorzystanie mozliwości każdej maszyny do mielenia mięsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SYSTEM UNGER I NOŻE Z WYMIENNYMI OSTRZAMI

Noże obustronne, wyposażone w ostrza wymienne, zapewniają zawsze najlepszą jakość cięcia bez konieczności ostrzenia noża.

 

 

 

 

SYSTEM ENTERPRISE :

Noże jednostronnego cięcia, samoostrzące, 4-ramienne polerowane

Wszystkie rozmiary do każdego rodzaju maszynek i wilków do mielenia mięsa.

Od Nr 5 do nr 42

 

Plates and Knives

The combination of a strict processus of fabrication and selected stainless steel, allows us to propose an exceptional performant product.
The quality of the slicing obtained with our plates and knives allows an optimal performance (of this mincers).

 

UNGER SYSTEM :

The double cutting system (with ablong holes) compatible with the lico system is equiped with interchangeable blades fixed with screws. This system doesn’t require any sharpening and ensures perfectly uniform cutting.
The kidney hole plates (pre-cutting plate) and outside plates are designed with a square notch.

 

ENTERPRISE SYSTEM :

The single cutting system (with a square hole) is self-sharpening and the plate is designed with its half-circle notch.

Montage en simple coupe (ENTERPRISE) / single cutting system (ENTERPRISE)

Montage en double coupe (UNGER) / Double cutting system (UNGER)

 

Diamètre des plaques / Plates diameter: