Nadziewarki do kiełbas, nadziewarka hydrauliczna i ręczna

Wilk schładzający DRC C10

Specyfikacja techniczna

Nowoczesny wygląd, najnowsze rozwiązania techniczne, wysokiej jakości stal nierdzewna, zwiększona wydajność chłodzenia. Staranne wykończenie, niezawodność, wyjątkowo cichy i mocny reduktor w kąpieli olejowej (przekładnia ślimakowa DRC) to największe atuty wilka DRC10. Bardzo cicha praca. Rozmrażanie automatyczne. Temperatura regulowana automatycznie +3°C. Proste wyjmowanie do mycia korpusu ślimaka z zestawem tnącym. Maszyna pozwala na zachowanie najwyższej higieny podczas mielenia mięsa.

W wyposażeniu opcjonalnym możliwość zastosowania przystawki formującej i porcjującej mielone mięso (od 100 do 200 g).

Doskonałej jakości sitka z nożem nierdzewnym (z wymiennymi ostrzami) SUPINOX.

Ulotka z opisem produktu:

Pobierz!
 Wilk schładzający DRC C10
Galeria